Specialisatie

Kennis van de horecabranche   (erkend door verschillende instanties actief in de horeca-branche)

Persoonlijk

Altijd dezelfde gesprekspartner

Betrokkenheid

Wij gaan met voor een maximaal resultaat

Duidelijkheid

No-nonsense, dezelfde taal sprekend als de horeca-ondernemer


METEN IS WETEN !

Periodiek stellen wij management-rapporten samen. Hierin worden heel overzichtelijk, de werkelijk gerealiseerde cijfers afgezet tegen de normen geldend voor uw horecabedrijf. Overduidelijk wordt zichtbaar waar de verbeterpunten liggen.

Bij de bespreking van de managementrapportage worden de evt. te nemen acties besproken en deze worden op hun beurt weer doorlopend getoetst totdat de doelstelling is bereikt. Hierbij moet u vooral denken aan de specifieke begrippen in de horeca, zijnde “brutomarge” en “produktiviteit”.

Deze managementrapportage, waarin wij ons heel duidelijk onderscheiden, geeft u als horeca-ondernemer, meer inzicht (meten is weten). Dit ruimere inzicht leidt, zo is onze ervaring, tot de beoogde rendementsverbetering.

Te weinig wordt er in de horeca “gestuurd” op cijfers. Wij willen u als horeca-ondernemer laten inzien, dat vandaag de dag het niet anders meer kan.

U als horeca-ondernemer moet doen waar u goed in bent.
Wij zien het als onze taak, vanuit een ander gezichtspunt, u daarin actief en succesvol te adviseren, ondersteunen en te begeleiden.
Zo bereiken wij de juiste balans!

Bel. Adv.- en Adm.kantoor Huiberts
voor de juiste balans!

Hans Huiberts

Horeca-adviseur

Tinie Huiberts

Administratief medewerkster

“Soms zou je willen dat iemand het eens duidelijk voor je uittekende….

Zodat je het allemaal heel helder en overzichtelijk voor je ziet.

Met alles op de juiste plek. Zodat je gewoon ziet hoe de situatie in elkaar steekt.

Zodat je gewoon begrijpt wat er moet gebeuren. En vooral wat je er zelf aan kan doen.”